Projekt Zelendol

U samom srcu Gornjeg Međimurja, na prvim obroncima općine Sveti Juraj na Bregu, gradit će se tri prekrasne urbane vile sa po tri stana u svakoj vili, u čijoj blizini se nalaze svi potrebni sadržaji za ugodan i miran obiteljski život van gradske gužve, a opet dovoljno blizu gradu.

Projekt Zelendol osmišljen je kao novogradnja nadomak grada Čakovca u mjestu Lopatinec u Ulici Marka Kovača, udaljenom svega 6 km od grada Čakovca. Stanovi su već u pretprodaji i mogu se kupiti unaprijed, u određenom stupnju izgrađenosti. Na svega 2 km od lokacije izgradnje nalaze se pošta, škola i vrtić, dok je ugodan ambijentalni restoran na udaljenosti od svega 1 km, a trgovina na manje od 500 m.

Lokacija samog građevinskog projekta okružena je livadama, čistom šumom i voćnjacima, a u neposrednoj blizini nalazi se prostor s manjim uređenim jezercem pogodnim za šetnju. Povišeno građevinsko zemljište nudi prekrasne vidike prema horizontu te se u krugu od 5 km nalazi i nekoliko uglednih turističkih lokacija kao što su šumske šetnice, wellness centar, spomenik prirode „Bedekovićeve grabe”, dva adrenalinska parka te dvije renomirane međimurske vinarije sa kušaonama.

Stanove u projektu ZELENDOL u svakoj zgradi čine dva stana u prizemlju (trosobni 78 m2 i četverosobni dvoetažni ukupne površine 127 m2 koji u prizemlju ima 64 m2 i na katu 63 m2) i jedan stan na katu (trosobni) koji se proteže od kata na kojem ima dvije sobe (površine 76m2) do tzv. uvučenog kata na kojem ima veliku sobu i terasu što čini zajedno još 40 m2. Dvoetažnom stanu u prizemlju pripada i mali vrt od 150m2 za boravak u prirodi.

Investitor projekta MARKO POLO – nekretnine d.o.o poziva sve zainteresirane da se sa svojim pitanjima i ponudom za kupnju nekretnine jave na e-mail: branko@markopolonekretnine.hr ili putem telefona na broj 099/520-4902 (Branko Ladić).

 

Tlocrti