Dobrodošli u najveću agenciju za promet nekretnina u svijetu!

Prisutni smo u više od 72 zemlje svijeta sa 120 000 agenata koji stoje na usluzi klijentima.

U našoj agenciji nudimo Vam jednostavnu, povjerljivu uslugu bez skupih dodatnih opterećenja klijenata.
 
  • Oglašavanje vaše nekretnine
  • Posredovanje u prometu nekretnina.

Kontaktirajte nas

RE/MAX - Povijesni razvoj franšize

Ideju franšize u prometu nekretninama osmislili su poduzetnici još 1973. godine u Kanadi, gdje je ta ideja zaživjela i potom se proširila diljem SAD-a. Godine 1994., osnivanjem ureda RE/MAX Europe, pokrenuta je lavina na tržištu nekretnina u Europi.

RE/MAX International, Inc. danas je mreža franšiznih ureda - agencija za nekretnine diljem svijeta koja raste gotovo nevjerojatnom brzinom. Iako koriste snagu sustava i sinergiju globalne mreže, svaki od ureda koji djeluje pod okriljem sustava je neovisan i posluje potpuno samostalno.

RE/MAX u Hrvatskoj

Jedna od država kojoj je RE/MAX ukazao svoje povjerenje je i Hrvatska. U kolovozu 2008. godine otvoren je ured u Zagrebu koji vrlo brzo širi svoje poslovanje kako na području Zagreba, tako i u cijeloj Hrvatskoj. Cilj regionalnog ureda je proširenje mreže prodajnih predstavnika RE/MAX agencija za nekretnine na području cijele Hrvatske, čime će se postići vrhunska kvaliteta usluge prodajne mreže.

To će ujedno jamčiti i kvalitetu proizvoda za same klijente, tj. kupce i prodavatelje nekretnina kakvu uživaju i klijenti na europskom tržištu. U konačnici, na domaćem, za sada razmjerno fragmentiranom tržištu, opstat će samo najbolje agencije i tvrtke koje će ostvarivati ekstra profite zahvaljujući upravo uhodanom sistemu i organizaciji promocije i prodaje koji RE/MAX svojom franšizom nudi.

Posjetite nas na našoj adresi

RE/MAX Tim nekretnine

Na raspolaganju smo Vam svakog radnog dana od 9-16 sati, ili prema dogovoru i potrebama klijenata. Cilj nam je pružiti klijentima profesionalnu podršku i pomoć u postupku kupnje, prodaje ili najma nekretnine, vodeći računa o potrebama klijenata i važećoj zakonskoj regulativi u kojoj nas prati odvjetnički ured. Kao poznavatelji i stručnjaci u prometu nekretninama, pružiti ćemo vam najbolji savjet, te transparentno i sigurno realizirati Vašu kupoprodaju.

Kao dio RE/MAX grupacije, potpisnici smo RE/MAX kodeksa, te time jamčimo profesionalnost i etičko ponašanje. U našoj agenciji nudimo Vam jednostavnu, povjerljivu uslugu bez skupih dodatnih opterećenja klijenata.

Nudimo usluge Oglašavanje vaše nekretnine i Posredovanje u prometu nekretnina. Prije, tijekom i nakon prodaje, biti ćemo Vam na usluzi, s korisnim informacijama o kupnji nekretnina, pomoći pri odabiru najprikladnije nekretnine, te pravnu sigurnost kod pronalaženja i kupoprodaje nekretnine. Obratite nam se s povjerenjem, mi ćemo za Vas učiniti sve da na brz i jednostavan način dođete do željene nekretnine.
Za posredovanje u kupnji nudimo široki IZBOR pažljivo odabranih nekretnina koje će zadovoljiti svačiji ukus.

Agencija MARKO POLO NEKRETNINE temelji se na 20 godišnjem iskustvu u posredovanju, prodaji i izgradnji i adaptaciji nekretnina, uz vođenje cijelokupnog procesa kupoprodaje, od pronalaženja idealne nekretnine, savjetovanja do potpisa ugovora i upisa prava vlasništva uz maksimalnu pravnu sigurnost.

Pravovremeno ažuriranje podataka i usluga, praćenje potreba tržišta i klijenata, oglašavanje na domaćem i inozemnom tržištu omogućuje kvalitetnu uslugu jer osmijeh na licima zadovoljnih klijenata govori više od tisuću riječi. Nastojat ćemo zadovoljiti svačiji ukus pa čak i onaj najzahtjevniji.

Agencija se vodi prema temeljnim vrijednostima – iskustvo, etika i profesionalnost. Agencija za promet nekretnina utemeljena 1997. godine jedna je od vodećih agencija za nekretnine na području Međimurske, Varaždinske, Zagrebačke i Zadarske županije s dugogodišnjim radnim iskustvom.

Svojim klijentima nudimo potpunu uslugu od pronalaska željene nekretnine, savjetodavne podrške pri kupoprodaju, uknjižbe prava vlasništva, adaptacija i graditeljstva nekretnina. Remax.hr/Tim-nekretnine – Marko Polo nekretnine, vode Vas sigurno i pouzdano do vašeg doma ili željene nekretnine.
Copyright © 2021 Marko Polo nekretnine, Sva prava pridržana
Web by: NEON STUDIO Powered by: NEKRETNINE1.PRO
Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti te anonimizirane statistike pristupa. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića